8 Μαΐου 2016

Νέο CD του Μουσικού Εργαστηρίου για το σχολικό έτος 2015-16

     Το Μουσικό Εργαστήρι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παρουσιάζει ένα CD με τραγούδια ηχογραφημένα από τους μαθητές του σχολείου μας. Το φετινό CD έχει τίτλο "ΒΑΜΟΣ αλα ROCK" και περιέχει 13 τραγούδια από την Ελληνική ROCK μουσική σκηνή.
     Είναι μια δουλειά που γίνεται αποκλειστικά από τους υπεύθυνους καθηγητές και τους μαθητές που με πολύ μεράκι και πολλές ώρες δουλειάς είτε στο σχολείο είτε στο σπίτι καταλήγουν σε ένα "επαγγελματικού" επιπέδου μουσικό CD με το οποίο γίνεται γνωστό το έργο της ομάδας στην κοινωνία και ταυτόχρονα μένει και ως ενθύμιο της σκληρής δουλειάς τους αλλά και της ευχάριστης ενασχόλησης των παιδιών. 


    Στο τραγούδι: Γεωργία Λουράκη, Αριάδνη Χατζή, Ντόνα Μπραχουσάι και Ευτυχία Ζαννή.
   Ευχαριστούμε για τη φιλική τους συμμετοχή στο CD αλλά και στις συναυλίες τους: Γιάννη Γιαννακάκη, Γιώργο Κολομβάκη, Γιάννη Σμυρνάκη, τις παλιές μας μαθήτριες Νεάντα Μπραχουσάι και Νικολέτα Χατζή  καθώς και τον Γιώργο Σκαλίδη για την επιμέλεια του ήχου στη συναυλία στο θέατρο "Βλησίδης". 
   Επίσης ευχαριστούμε την Άτζελα Σταρόβα που επιμελήθηκε το εξώφυλλου του CD καθώς και τους χορηγούς: Φροντηστήριο Φιλομάθεια, κα. Γεωργια Καρακίτσου, Φαρμακείο Μαλεκάκη, Καλύβες Medical Care, κ. Ορφανάκη Μιχάλη, ARS MUSICA και Κομμωτήριο Αννανέωση, από τους οποίους τυπώθηκε το εξώφυλλο. 
    Δείγμα της ηχογράφησης μπορείτε να ακούσετε στα link:
                      Tsikaboom Mousiko Ergastiri 2016
                 O Vasilias tis skonis Mousiko Ergastiri 2016