23 Ιουνίου 2017

Παρουσίαση προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων     Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22  Ιουνίου 2017 στην αυλή του σχολείου μας εκδήλωση για την παρουσίαση  τριών  Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων . Η εκδήλωση έγινε με τη συνδιοργάνωση του Γυμνασίου και του ΓΕΛ Βάμου , τεσσάρων Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής (Βάμου «Ο Πρίνος», Γαβαλοχωρίου, Πλάκας «Ο Μπίθρακας»  και Τσιβαρά),  του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου Βάμου,  υπό την Αιγίδα του Δήμου Αποκορώνου .
     Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα . Τα έσοδα παραδόθηκαν στην πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αποκορώνου κα Μπενάκη Αργυρώ ως ενίσχυση για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου .
     Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ Χαράλαμπος Κουκιανάκης , η αντιδήμαρχος πολιτισμού και πρόεδρος της κοινωφελούς Επιχείρησης  κα Αργυρώ Μπενάκη, αντιδήμαρχος παιδείας και πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής  κ Νίκος Νικολακάκης, ο αντιδήμαρχος Βάμου κ Λεωνίδας Λιμαντζάκης και η κα Νιολάκη Νίκη εκ μέρους της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου.

Η εκδήλωσή μας εκλεισε με την συναυλία του Μουσικού εργαστηρίου με τίτλο: "RockUvamos"

Υπεύθυνοι καθηγητές οι  Γιώργος Πογιατζής - Μουσικός και Τίτος Σμυρνάκης - Φυσικός.


     Οι υπέροχες φωνές των παιδιών που συμμετέχουν στο μουσικό εργαστήρι ακούστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην αυλής του σχολείου μας ένα χρόνο μετά κάτω από τον έναστρο ουρανό του Βάμου χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους τη χαρά να ακούσουν κλασικά Rock κομμάτια παλιά και καινούργια που έκαναν χαρούμενα, δημιουργικά και δραστήρια τα παιδιά μας, που προσπάθησαν πολύ, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.


 Συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους καθώς πολλοί θυμήθηκαν ευτυχισμένες στιγμές της νεότητάς τους, αλλά και τον ίδιο το Δήμαρχο κ. Κουκιανάκη ο οποίος μετά το πέρας της συναυλίας τα κάλεσε κοντά του και τους έπε ότι «… λάμπουν σαν τα αστέρια που λάμπουν απόψε στον ουρανό του Βάμου» και τα κάλεσε να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις του Δήμου για το Πολιτιστικό καλοκαίρι 2017