8 Μαΐου 2016

Συναυλία «Βάμος αλά Rock»



Συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου του γυμνασίου μας
«Βάμος αλά Rock».
      Την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 η συναυλία του Γυμνασίου Βάμου πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Βλησίδη. Η ετήσια αυτή παράσταση της μουσικής μας ομάδας με υπεύθυνους καθηγητές τον μουσικό μας Γιώργο Πογιατζή και τον φυσικό μας Τίτο Σμυρνάκη είναι πια θεσμός για το σχολείο μας δεδομένου ότι το μουσικό εργαστήρι λειτουργεί για έβδομη σχολική χρονιά στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων και η δουλειά τους είναι επαγγελματική.
     Η συναυλία με τίτλο «Βάμος αλά Rock» πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων. Μας τίμησαν με την παρουσία του ο κ Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων κ. Ζερβάκης και η υπεύθυνη Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων κα Αρετή Μαρματάκη η οποία είχε την επιμέλεια της όλης διοργάνωσης, γονείς μαθητών συνάδελφοι αλλά και πολλοί Χανιώτες που για πολλά χρόνια απολαμβάνουν τη δουλειά των καθηγητών και των μαθητών μας.
     Εξαιρετικές οι ερμηνείες της Ντόνας Μπραχουσάϊ και της Αριάδνης Χατζή. Μας συγκίνησαν και μας μετέφεραν σε άλλες εποχές νεότητας και ανεμελιάς αλλά μας πέρασαν και τον ενθουσιασμό των εφήβων όταν άνθιζε το ελληνικό Rock που διαχρονικά μας ξεσηκώνει.
     Υπέροχες οι ερμηνείες της Ζαννή Ευτυχίας στο βιολί και στο τραγούδι, της Λουράκη Γεωργίας στην κιθάρα και στο τραγούδι αλλά και της Κατσούλη Πόπης και της Μαρικάκη Ελένης στο καταπληκτικό ντουέτο τους. Ευχαριστούμε όλες τις μαθήτριες και τους υπεύθυνους καθηγητές που τις εμπνέουν και τις καθοδηγούν μεταδίδοντάς τους την αγάπη για την μουσική.
     Ευχαριστούμε επίσης τους συνεργάτες τους που για χρόνια στηρίζουν την προσπάθεια του Μουσικού εργαστηρίου του Γυμνασίου Βάμου. Τον Γιάννη Γιαννακάκη, Γιώργο Κολομβάκη, Γιάννη Σμυρνάκη και τις παλιές μας μαθήτριες Νεάντα Μπραχουσάϊ και Νικολέτα Χατζή για την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στη συναυλία.
Να σημειώσουμε εδώ ότι στην επιμέλεια του ήχου είχαμε τον Γιώργο Σκαλίδη, έναν συνεργάτη μας που μας στηρίζει πάντα και μοιράζεται μαζί μας την ίδια αγάπη για την μουσική αλλά και για τα παιδιά αυτα. Τον ευχαριστούμε!