22 Μαΐου 2017

"Rock U Vamos" στο Γυμνάσιο Βάμου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Δευτέρα 22/5/2017 η καθιερωμένη πλέον ετήσια συναυλία του «Μουσικού εργαστηρίου Γυμνασίου Βάμου» στην αίθουσα «Λαμπράκη» για 8η σχολική χρονιά. Το ανανεωμένο μουσικό μας σχήμα με τις υπέροχες φωνές των μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου Βάμου μας χάρισαν μοναδικές στιγμές. 

Η καθοδήγηση και εμψύχωση των υπεύθυνων καθηγητών, του μουσικού μας κ. Γιώργου Πογιατζή και του φυσικού μας κ. Τίτου Σμυρνάκη δημιούργησαν ένα τέλειο αποτέλεσμα που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από μια επαγγελματική συναυλία σε δύσκολα κομμάτια κλασσικής Rock μουσικής.

Η συναυλία μας αφιερωμένη στην ξένη Rock Μουσική με τίτλο “Rock U Vamos” κατάφερε να ξεσηκώσει συναισθήματα ενθουσιασμού στους παρευρισκόμενους οι οποίοι καταχειροκρότησαν την επίπονη προσπάθεια ενός χρόνου των μαθητών και των καθηγητών. Υπέροχη η συνεργασία μεταξύ τους και το δέσιμο στην ομάδα, εκφράστηκε με χαμόγελα ικανοποίησης από το αποτέλεσμα που κατάφεραν.
Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του μουσικού εργαστηρίου και του καθηγητές τους αλλά και σε όσους βοήθησαν την προσπάθεια τους, την προετοιμασία και στην υλοποίηση της συναυλίας.
Συγχαρητήρια στις μαθήτριες και μαθητές:
Ντόνα Μπραχουσάι, Κέλυ Κατσούλη, Ελένη Μαρικάκη και τον Μάικλ Γουϊτφιλντ από το Λύκειο Βάμου. Έφη Ζαννή, Γεωργία Λουράκη,  Άρτεμις Φραντζεσκάκη, Πηνελόπη Χαροκοπάκη και Αριάδνη Χατζή  από την Γ΄ τάξη του Γυμνασίου Βάμου.


Στους καθηγητές μας Γιώργο Πογιατζή και Τίτο Σμυρνάκη
Στους συνεργάτες (Φιλική συμμετοχή). Γιάννης Γιαννακάκης: πλήκτρα, Γιώργος Κολομβάκης και Χρήστος Καστρινάκης στις ηλεκτρικές κιθάρες, ΓιάννηςΣμυρνάκης: Drums.