10 Μαΐου 2017

Μουσικό Εργαστήρι Γυμνασίου Βάμου "Rock U Vamos" 2017

Μουσικό Εργαστήρι Γυμνασίου Βάμου "Rock U Vamos" 2017


Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Βλησίδη των Χανίων η συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου του Γυμνασίου Βάμου που δραστηριοποιείται για  8η συνεχή σχολική χρονιά.



Το ανανεωμένο Μουσικό  Εργαστήρι πλαισιωμένο με δύο νέες υπέροχες φωνές του Μαικλ Γουίτφιλντ και της Πηνελόπης Χαροκοπάκη. Δύο νέα ταλέντα που ανακάλυψαν οι εμψυχωτές του Μουσικού μας Εργαστηρίου ο Γιώργος Πογιατζής Μουσικός  και ο Τίτος Σμυρνάκης Φυσικός.


Στο Γυμνάσιο Βάμου διδάσκουν καθηγητές που προσπαθούν να εκπαιδεύσουν τους μαθητές εκτός από την διδακτέα ύλη των μαθημάτων και με άλλες δεξιότητες μέσω πολλών προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων που προσφέρουν.  Ανακαλύπτουν το ταλέντο τους και τους δίνουν  την δυνατότητα να το βελτιώσουν, να συνεργαστούν να δημιουργήσουν και να κοινωνικοποιηθούν.


Η Συναυλία μας εφέτος ήταν αφιερωμένη στην ξένη Rock  μουσική με τίτλο «Rock U Vamos». Ο Γιώργος και ο Τίτος διάλεξαν υπέροχα Rock κομμάτια παλιά και καινούργια που έκαναν χαρούμενα, δημιουργικά και δραστήρια τα παιδιά μας, που προσπάθησαν πολύ, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.


Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές και στις μαθήτριες που με τις υπέροχες φωνές τους, το ήθος και την επιμονή τους μελέτησαν, έμαθαν και απέδωσαν εξαίσια, δύσκολα κλασικά Rock κομμάτια, έκαναν υπερήφανους τους καθηγητές τους και συγκίνησαν όλους όσους παρακολούθησαν την συναυλία μας.



Η Ντόνα Μπραχουσάι, Κέλυ Κατσούλη, Ελένη Μαρικάκη και τον Μάικλ Γουϊτφιλντ  που φοιτούν πλέον στο λύκειο, η Έφη Ζαννή, την Γεωργία Λουράκη,  την Άρτεμις Φραντζεσκάκη, την Πηνελόπη Χαροκοπάκη και την Αριάδνη Χατζή  όλες μαθήτριες της τρίτης Γυμνασίου, ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.






Συγχαρητήρια στους καθηγητές μας Γιώργο Πογιατζή και Τίτο Σμυρνάκη που για άλλη μια χρονιά τίμησαν το σχολείο μας και μας προσέφεραν μια αξέχαστη εμπειρία.






Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους και συνεργάτες του Μουσικού εργαστηρίου Γυμνασίου Βάμου που για μια χρονιά ακόμη είναι συμπαραστάτες μας  συνοδοιπόροι και βοηθοί.

Τις Μουσικές Καταγραφές και τον Γιώργο Σκαλίδη που προσέφερε το ηχοσύστημα και επιμελήθηκε τον ήχο.

Το Γιάννη Γιαννακάκη στα πλήκτρα, σταθερή αξία πλέον του Μουσικού μας Εργαστηρίου.

Τους Χρήστο Καστρινάκη και Γιώργο Κολομβάκη στις ηλεκτρικές Κιθάρες.

Τον Γιάννη Σμυρνάκη στη Drams .



Ευχαριστούμε επίσης δύο ανθρώπους που βοήθησαν στην εγγραφή και στην έκδοση του CD με τα τραγούδια. Τον Κώστα Κοπανέλλη που επιμελήθηκε την επεξεργασία και παραγωγή του CD και την Άντζελα Σταρόβα μητέρα της μαθήτριας Αριάδνης Χατζή για την επιμέλεια του εξώφυλλου του CD  και της αφίσας.