3 Σεπτεμβρίου 2017

Το Μουσικό εργαστήρι στην 7η ετήσια φιλανθρωπική βραδιά στον Εμπρόσνερο



   Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 7η ετήσια φιλανθρωπική βραδιά. Ήταν μια συναυλία Rock Μουσικής με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο Αμφιθέατρο του Εμπρόσνερου στην οποία συμμετείχαν μουσικά σχήματα της περιοχής .
   Στη συναυλία συμμετείχε και  το Μουσικό εργαστήρι του Γυμνασίου Βάμου με υπεύθυνους καθηγητές τον Μουσικό του σχολείου μας κ Γιώργο Πογιατζή και τον Φυσικό μας κ. Τίτο Σμυρνάκη.


    Οι μαθητές και οι καθηγητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, στον καλό αυτό σκοπό της διοργάνωσης και πέτυχαν ένα τέλειο αποτέλεσμα. Βρέθηκαν στην καλύτερη ημέρα τους από μουσική άποψη και το κοινό τους αποθέωσε.
   Οι άγγλοι φίλοι μας εκτίμησαν την δουλειά, την φρεσκάδα και τις φωνητικές δυνατότητες  των μαθητών μας στα κλασικά και δύσκολα Rock κομμάτια  που τραγούδησαν. Με κέφι κατέβηκαν στη σκηνή του αμφιθέατρου και χόρεψαν τραγουδώντας και αυτοί μαζί στους ήχους της ντραμς και της ηλεκτρικής κιθάρας. 


   Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και στους καθηγητές μας που ακούραστοι για μια τέταρτη φορά εφέτος παρουσιάζουν τη δουλειά τους.
   Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές για την ιδέα και την πραγματοποίηση της φιλανθρωπικής αυτής βραδιάς με μεγάλη επιτυχία.