25 Μαΐου 2018

Μουσική Παράσταση από το Μουσικό Εργαστήρι του Γυμνασίου Βάμου

     Την Παρασκευή 25 Μαίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Λαμπράκη» η μουσική παράσταση του Μουσικού Εργαστηρίου Γυμνασίου Βάμου με τίτλο “VamosWood”. 
Για τη φετινή σχολική χρονιά οι υπεύθυνοι καθηγητές Γιώργος Πογιατζής-Μουσικός και Τίτος Σμυρνάκης-Φυσικός, επέλεξαν με τη συμβολή των μαθητών να παρουσιάσουν τραγούδια από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο.
Το Μουσικό Εργαστήρι πλαισίωσαν 4 νέες υπέροχες φωνές κοριτσιών από την Β’  και Γ’ τάξη που έδωσαν νέα πνοή και προοπτική συνέχειας στην ομάδα.
     Όλοι μαζί, παλιοί και νέοι μαθητές, δούλεψαν αυτή τη σχολική χρονιά με αυταπάρνηση και συνέπεια ως επαγγελματίες μουσικοί για να παράξουν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα που παρακολουθήσαμε όλοι μαθητές, καθηγητές και προσκεκλημένοι. Οι μελωδίες που η καθεμιά τους παρέπεμπε σε μια κινηματογραφική ταινία που τόσα είχε να μας θυμίσει, πλαισιώθηκε από video wall με σκηνές από τη συγκεκριμένη ταινία. 

     Παραβρέθηκαν μαζί μας ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Ν. Νικολακάκης, ο αντιδήμαρχος κ. Λ. Λιμαντζάκης, η κ. Αργυρώ Μπενάκη και η κ. Κατερίνα Μπακατσάκη εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Βάμου και αρκετοί γονείς οι οποίοι ενθουσιασμένοι χειροκροτούσαν την Γεωργία Ξηρουχάκη, την Βανέσα Καραμπινάκη από την Β’ τάξη, την Άννα-Μαρία Στολτίδου από την Γ’ τάξη, τον Μάικλ Γουίτφιλντ, την Ντόνα Μπραχουσάι, την Πηνελόπη Χαροκοπάκη, την Γεωργία Λουράκη, την Ευτυχία Ζαννή, την Ελένη Μαρικάκη, την Κέλυ Κατσούλη, την Άρτεμις Φραντζεσκάκη και τους υπεύθυνους καθηγητές. 
Ο κ. Νικολακάκης στο τέλος της συναυλίας έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα για την επαγγελματική δουλειά που παρακολούθησε και δήλωσε θαυμαστής του μουσικού συνόλου. Ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία στις επικείμενες εξετάσεις τους.